MORE chocolate

MORE chocolate is anders dan de bekende chocolaterieën. Bij MORE chocolate draait alles om beleven, genieten en verrast worden. Wij bieden luxe chocoladeproducten van de beste kwaliteit. We leveren niet alleen een product, maar een complete beleving. Onze liefde voor chocolade en onze ambities om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren proef je in elke bonbon, in elke hap.

Alle chocolade van MORE chocolate wordt volledig met de hand gemaakt en van de beste ingrediënten. Elke smaak, elk design en elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd, getest en gekeurd, voordat je het in onze webshop kunt vinden. Hierdoor kan jij de beste luxe chocolade ervaren.

Onze chocolade heeft niet slechts een vleugje smaak, maar is een echte smaaksensatie! Bij ons vind je bekende smaken, op de best mogelijke manier gemaakt, maar ook unieke en verrassende smaakcombinaties. Na het proeven daarvan wil je alleen nog maar meer en MORE!

MORE chocolate en RUBIA patisserie

Begin 2018 ben ik begonnen met het uitwerken een nieuw concept voor een luxe patisseriezaak: RUBIA patisserie. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk binnen de patisserie en chocolaterie, en ik wil je al die mooie dingen laten ervaren! Net als bij MORE chocolate, draait bij RUBIA patisserie alles om beleven, genieten en verrast worden. Je vindt er patisserie in nieuwe vormen, nieuwe smaken en nieuwe combinaties. Luxe producten van de hoogste kwaliteit en uitstekende service in een zaak waar al je zintuigen worden geprikkeld. Patisserie die eigenlijk te mooi en te bijzonder is om op te eten, maar tegelijkertijd te lekker om dat niet te doen!

Helaas heb ik dit concept nog niet kunnen realiseren. Het blijkt een flinke uitdaging te zijn om een geschikt pand te vinden in de binnenstad van Deventer en dat is tot op heden nog niet gelukt. Mocht je iets weten, stuur vooral een mailtje!

Om jou toch al een deel van dit concept en de fantastische producten te kunnen laten ervaren ben ik deze webshop gestart: MORE chocolate. Het chocoladelabel van RUBIA patisserie. In deze webshop kun je nu al terecht voor de lekkerste en meest verrassende chocolade.

En dat pand en de patisserie? Die komen er zeker nog! En dan is MORE chocolate natuurlijk ook daar te vinden.

De ondernemer

Hi, ik ben Cynthia! De ondernemer achter MORE chocolate. Wat super dat je deze website bezoekt! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Al jaren is het een droom om te gaan ondernemen. Als kind was ik al ambitieus, perfectionistisch, en leergierig. Door de jaren heen ben ik steeds meer mijn eigen ideeën en mening gaan vormen. Ik zoek manieren om dingen anders en beter te doen, met als doel mensen blij te maken en iets bijzonders te laten ervaren. Met MORE chocolate, en in de toekomst ook met RUBIA patisserie, kan ik dit doen en mijn dromen waar maken.

Bedankt dat jij mij wilt helpen dit te bereiken!