Functie: Chef Patissier
Locatie: Deventer
Dienstverband: Fulltime

Ons moederbedrijf RUBIA patisserie opent dit voorjaar de deuren van een luxe patisseriezaak in de binnenstad van Deventer. Daarom zoeken we een patissier die de verantwoordelijkheid wil nemen over de ontwikkeling en productie van het gebak - van begin tot eind. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, op termijn een leidinggevende rol binnen het productieteam op zich neemt en affiniteit heeft met het ondernemerschap. Een functie met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit, nauwe samenwerking en (persoonlijke) ontwikkeling.

We zoeken iemand die:

  • 2 – 3 jaar werkervaring heeft als (zelfstandig) patissier
  • creatief is en niet bang is om de grenzen van het vak op te zoeken
  • graag contact heeft met gasten
  • affiniteit heef met ondernemerschap
  • de drive heeft om de zaak tot een succes te maken
  • beschikbaar is om begin maart te starten
Wat bieden we:
  • Een jonge organisatie waar jij je stempel op kan drukken
  • Nauwe samenwerking met de ondernemer
  • Artistieke vrijheid
  • Veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zeggenschap
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en de ruimte om aan wedstrijden mee te doen
  • Fulltime dienstverband met marktconform salaris en bonusregeling

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact met me op! cynthia@morechocolate.nl / +31 6 5216 1885